Close

Vihdoinkin!

stressivapaa yrittäjä-ohjelma tuo INNOSTUSTA, SELKEYTTÄ ja VAPAUTTA YRITTÄMISEEN!

 Herää rentoutuneena, keskity oleelliseen ja vietä enemmän vapaa-aikaa! Suunnittele ELÄMÄSI PARAS VUOSI YRITTÄJÄNÄ!

Tuttu täältäkin:

Mistä on kyse?

Stressivapaa yrittäjä on  askel-askeleelta-ohjelma itsesi johtamiseen

Lue alta tarkemmin mitä 7 sessiota sisältävät + miten pääset sisältöön käsiksi!

Mitä saan kurssilta?

OHJELMA SISÄLTÄÄ:

 

Sessio # 1 - Miten heräät aikaisin aamulla

Omista aamun ensimmäinen tunti itsellesi. Kehitä + rakenna oma ”aamunavausrituaali” á la Tim Ferriss, Robin Sharma & Benjamin Franklin!

Sessio # 2 - Miten luot järjestystä ympäristöösi

Miten luot järjestystä ympäristöösi & vähennät turhaa stressiä. Tee systeemi, joka auttaa keskittymään oleelliseen. Vähennä turhaa roinaa + laita tavarat paikalleen. Aloita työpöydästä, etene sähköpostiin ja vähitellen…kaikkialle.

Sessio # 3 - Miten suunnittelet tulevan työpäivän

Suunnittele tulevan työpäiväsi tärkeimmät työt. Ennakoi ”päivän pienet voittosi”. Tee viikkosuunnitelma, kausitavoitteet ja vuoden teema. Pohdi elämänmittaista visiotasi. Talleta kaikki Elämänkalenteriin.

Sessio # 4 - Miten teet syvää työtä

Syvä työ on yhteen asiaan keskittymistä. Oleelliseen uppoutumista. Päivän tärkeimmän työn tekemistä ilman keskeytyksiä, tunti kerrallaan.

Sessio # 5 - Miten markkinoit työtäsi

Markkinointi on omasta työstä kertomista. Tai Bruce Springsteenin sanoin, näyttämistä. Näytä siis mitä teet. Kerro siitä. Tee se systemaattisesti, säännöllisesti ja oman näköisin tavoin. Ja vältä markkinointimokat.

Sessio # 6 - Miten vedät töpselin irti

Työstä irtautuminen on yrittäjän pyhä velvollisuus. Se ei ole kuitenkaan helppoa! Tässä osuudessa harjoitellaan työstä irtautumisen rituaaleja.

Sessio # 7 - Miten nollaat laskurin

Töpseli on vedetty irti. Työ on jätetty taakse. Miten annat vielä itsellesi luvan nauttia päivän viimeisestä tunnista ilman suorituksia, kotitöitä tai velvollisuuksia?

”Vahva suositus jos haluat ottaa pykälän eteenpäin itsesi kanssa.”

Juha Laitinen, Staart Oy

Siis mitä?!

HILLITTE ITTES! SAAT VIELÄ NÄITÄ IHANIA VIP-tilaajan BONUSJUTTUJA!

Henkilökohtainen coachaus-sessio!

Tätä en tarjoa enää pitkään: henkilökohtainen Stressivapaa yrittäjäjä 360-coachingsessio! Livenä Skypen kautta! 45 minuuttia! Sinun tavoitteesi + kannustus + näkökulmat kehitykseen = 🙂 Voimassa vain rajoitetun ajan! Arvo 395,00 € (+ alv 24%) VIP-ostajalle sisältyy hintaan! 

12 minuutin pikastartti

Nopeasti käyntiin 12 minuutin pikastartti-oppaan avulla! Oleelliset tiivistettynä niin pieneen kuin on ihmismäisesti mahdollista.

Stressivapaa johtaja -äänikirja

MP3-tiedostona kaikki suositun Stressivapaa johtaja-kirjan jaksot! Kuuntele vaikka lenkillä tai saunassa (eikun älä kuuntele saunassa).

KENELLE OHJELMA SOPII?

PITKÄN LINJAN YRITTÄJÄ

Olet tehnyt hyvän matkan yrittäjänä, ja haluat varmistaa jaksamisen tulevaisuudessakin

TUORE YRITTÄJÄ

Haluat tehdä intohimostasi työn + pitää innostuksesta kiinni!

STRESSAANTUVA YRITTÄJÄ

Hikeennyt asioista, joihin voisi suhtautua iisimminkin

TÄSTÄ ON KYSE

Suunnittele elämäsi paras vuosi yrittäjänä. 100% tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivän ajan.

FAQ = UKK

Miten ohjelma toimii?

Osta ohjelma + luo tunnukset. Niiden avulla pääset sisältöön vaikka riippumatolla makaillen. Voit katsoa sessiot omalta koneeltasi, puhelimeltasi tai tabletilta milloin tahansa & missä tahansa. Sessiot itsessään ovat astinlautoja elämäsi kehittämiseen. Sinä itse, lopulta, teet muutokset ja työn.

Miksi sessioita on juuri seitsemän?

Se on onnenlukuni. Lisäksi enemmän ei ole aina parempaa. Oleellista on löytää yrittäjyyden ytimestä keskeiset kulmakivet ja tarjota askel-askeleelta-malli sinun itsesi räätälöitäväksi – ja toteutettavaksi!

Miksi ohjelma maksaa?

Se terästää aisteja. Jos ei maksa, ei maksa myöskään vaivaa. Tuloksia saadaan aikaan kun uhrataan aikaa/rahaa/energiaa. Podcasteja, blogeja tai kirjoja voit toki aina katsastaa ilmaiseksikin!

Mikä juju tässä on takana?

Ei mikään! Muuta kuin se, että haluan sinun loistavan + jaksavan niin hyvin kuin mahdollista + nauttivan elämästäsi ja auttavan muita nauttimaan omastaan. Koska siitä on elämässä kyse.

Mitä laitteita tarvitsen ohjelman katsomiseen?

Tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin. Ohjelma on 100% digitaalinen joten saat sen auki laitteella kuin laitteella. Ostoksesi jälkeen voit katsoa sen niin monta kertaa kuin haluat.

Mitä jos en tykkää ohjelmasta?

Ohjelmalla on 14 päivän täydellinen tyytyväisyystakuu. Saat tuona aikana sijoituksesi takaisin, ilman kysymyksiä.

Kenelle ohjelma sopii?

Yrittäjälle + kenelle tahansa, joka haluaa tehdä tästä vuodesta elämänsä parhaan vuoden, alkaen tästä päivästä. Voit olla johtaja, yrittäjä, yh-isä, uraäiti, johtaja, esimies, opiskelija, opettaja tai mannekiini. Oleellista on vilpitön halu kehittää itseään eteenpäin elämässä.

OK! OLEN VALMIS – MITEN ALOITETAAN?

Osta ohjelma alla sivun alalaidan ”Aloita tästä” -kohdasta. Maksuvälineenä käyvät kotimaiset luottokortit. Maksuprosessi on SSL-suojattu ja turvallinen. Ja mikä hauskinta, hankintaasi turvaa 100% tyytyväisyystakuu 14 päivän ajan.

Maksun jälkeen saat henkilökohtaisen tunnukset ohjelmaan. Materiaalit ovat heti käytössäsi ja aloittaa ohjelman seuraamisen saman tien. Ohjelmaan tulevat mahdolliset päivitykset ovat myös sinun omaisuuttasi!

Voit edetä ”Netflix-sarja-ahminta” -tyyliin ja katsoa kaikki jaksot kerralla. Voit myös edetä osuus kerrallaan. Useimmille sopii materiaalin katsominen verrattain nopeassa tahdissa, jonka jälkeen muutokset tehdään alue kerrallaan.

Katso videolta miten ohjelma toimii:

30 PÄIVÄN takuu! se on hyvä!

 

Millainen takuu suojaa hankintaani?

Stressivapaa yrittäjä -ohjelmalla on 100% tyytyväisyystakuu. Teen työtä maineellani, ja haluan, että olet TOSI, TOSI, TOSI TYYTYVÄINEN OSTOKSEESI. Jos et jostain syystä ole, ilmoita siitä 30 päivän sisällä ja saat sijoituksesi takaisin.

tästä lähtee!

LISÄÄ VAPAA-AIKAA & VÄHEMMÄN STRESSIÄ + selkeyttä työhön!

VAIHTOEHTO # 1
497 Kertamaksu

Rajoitettu tarjous – voimassa viikon ajan!

Stressivapaa yrittäjä - 7 askelta ajankäytön ja stressin hallintaan
Full Details

SIJOITA HUOLETTA. 100% TYYTYVÄISYYSTAKUU.

SUOSITUKSIA

STY-OHJELMIEN FANIT KERTOVAT

”Yksinkertaiset ja arkeen helposti istuvat harjoitteet toimivat yksinkertaiselle miehelle hyvin. JP:llä on ainutlaatuinen kyky pureutua mielen sopukoihin ja kääntää kompastuskivet pois uuden olemisen tavan tieltä. Vahva suositus, jos haluat ottaa pykälän eteenpäin itsesi kanssa.”

Juha Laitinen
Staart Oy, toimitusjohtaja

”Voin lämpimästi suositella JP:tä valmentajaksesi olitpa sitten itse valmentaja tai jotakin ominaisuutta itsessäsi tai työssäsi kehittävä. Takaan, että olet positiivisella tavalla muuttunut päättäessänne yhteisen prosessinne ja huomaat oman kehitystyösi jatkuvan vielä pitkän aikaa eteenpäin.”

Mervi Lepistö
Care One Oy, toimitusjohtaja & enneagrammin asiantuntija

”Valmennukset ovat lisänneet oman itsen ymmärrystä, sitä, että miksi toimin näin ja mitä voin tehdä kehittyäkseni. Samalla se on avannut silmät ymmärtämään toisten erilaista tapaa toimia. Meillä on ollut myös hauskaa yhdessä. Kiitos! Olet humaani, empaattinen, tarkkanäköinen, asioiden ytimeen vievä valmentaja.”

Angelika Meusel
25-vuotiaan Rakastajat-teatterin johtaja, näyttelijä, yleisnero

Tästä lähtee!

100% tyytyväisyystakuu = nollariski sinulle, kaikki vastuu minulle!

VAIHTOEHTO # 1
497 Kertamaksu

Rajoitettu tarjous – voimassa viikon ajan!

Stressivapaa yrittäjä - 7 askelta ajankäytön ja stressin hallintaan
Full Details

SIJOITA HUOLETTA. 100% TYYTYVÄISYYSTAKUU.