Close

Tästä se alkaa!

KERTAMAKSU
497 Kertamaksu
Stressivapaa yrittäjä - 7 askelta ajankäytön ja stressin hallintaan
Full Details
Tuttu täältäkin:

FAQ = UKK

Miten ohjelma toimii?

Osta ohjelma + luo oma käyttäjätunnus ja salasana. Niiden avulla pääset sisältöön vaikka riippumatolla makaillen. Voit katsoa sessiot omalta koneeltasi, puhelimeltasi tai tabletilta milloin tahansa & missä tahansa. Sessiot ovat astinlautoja elämäsi kehittämiseen. Sinä itse, lopulta, teet muutokset ja työn.

Miksi ohjelma maksaa?

Se terästää aisteja. Jos ei maksa, ei maksa myöskään vaivaa. Tuloksia saadaan aikaan kun uhrataan aikaa/rahaa/energiaa. Podcasteja, blogeja tai kirjoja voit toki aina katsastaa ilmaiseksikin!

Mikä juju tässä on takana?

Ei mikään! Muuta kuin se, että haluan sinun loistavan + jaksavan niin hyvin kuin mahdollista + nauttivan elämästäsi ja auttavan muita nauttimaan omastaan. Koska siitä on elämässä kyse.

Mitä laitteita tarvitsen ohjelman katsomiseen?

Tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin. Ohjelma on 100% digitaalinen joten saat sen auki laitteella kuin laitteella. Ostoksesi jälkeen voit katsoa sen niin monta kertaa kuin haluat.

Mitä jos en tykkää ohjelmasta?

Ohjelmalla on 30 päivän täydellinen tyytyväisyystakuu. Saat tuona aikana sijoituksesi takaisin, ilman kysymyksiä.

Olen kiireinen yrittäjä. Sopiiko ohjelma minulle?

Mainiosti. Digitaalisen sisällön etuna on se, että voit katsoa ohjelman omaan tahtiisi, silloin kun sinulla on aikaa. Moniin verkkokursseihin verrattuna STY360 on tiivis: sessioita on seitsemän, eikä sisällön tarkoitus ole kuormittaa jo entuudestaan täyttä reppua. Mennään ytimeen, tehdään muutoksia + pidetään hauskaa = meidän mottomme.

Kenelle ohjelma ei sovellu?

Jos et ole valmis kokeilemaan uusia asioita ja toimintatapoja, tai suhtaudut kyynisesti omiin vaikutusmahdollisuuksiisi, ohjelma ei ole sinulle. STY360 edellyttää proaktiivista otetta oman elämän kehittämiseen (jollainen sinulla toki onkin, tuskin muuten lukisit tätä!) 🙂

Olen johtaja/koti-isä/ura-äiti/kalakauppias, mutta en ole yrittäjä. Sopiiko ohjelma minulle?

Jos suhtaudut yrittäjähenkisesti oman elämäsi parantamiseen; jos haluat vähentää stressiä ja tehdä tästä vuodesta elämäsi parhaan vuoden, ja suhtaudut noihin asioihin tosissasi (vaikka et välttämättä vakavasti!), ohjelma sopii sinulle. Voit olla johtaja, yrittäjä, yh-isä, uraäiti, esimies, opiskelija, opettaja tai mannekiini. Oleellista on vilpitön halu kehittää itseään eteenpäin elämässä.

 

OK! OLEN VALMIS – MITEN ALOITETAAN?

Osta ohjelma alla sivun alalaidan ”Aloita tästä” -kohdasta. Maksuvälineenä käyvät kotimaiset luottokortit. Maksuprosessi on SSL-suojattu ja turvallinen. Ja mikä hauskinta, hankintaasi turvaa 100% tyytyväisyystakuu 30 päivän ajan.

Maksun jälkeen saat henkilökohtaisen tunnukset ohjelmaan. Materiaalit ovat heti käytössäsi ja aloittaa ohjelman seuraamisen saman tien. Ohjelmaan tulevat mahdolliset päivitykset ovat myös sinun omaisuuttasi!

Voit edetä ”Netflix-sarja-ahminta” -tyyliin ja katsoa kaikki jaksot kerralla. Voit myös edetä osuus kerrallaan. Useimmille sopii materiaalin katsominen verrattain nopeassa tahdissa, jonka jälkeen muutokset tehdään alue kerrallaan.

Katso videolta miten ohjelma toimii:

30 PÄIVÄN takuu! se on hyvä!

 

Millainen takuu suojaa hankintaani?

Stressivapaa yrittäjä -ohjelmalla on 100% tyytyväisyystakuu. Teen työtä maineellani, ja haluan, että olet TOSI, TOSI, TOSI TYYTYVÄINEN OSTOKSEESI. Jos et jostain syystä ole, ilmoita siitä 30 päivän sisällä ja saat sijoituksesi takaisin.

SUOSITUKSIA

STY-OHJELMIEN FANIT KERTOVAT

”Yksinkertaiset ja arkeen helposti istuvat harjoitteet toimivat yksinkertaiselle miehelle hyvin. JP:llä on ainutlaatuinen kyky pureutua mielen sopukoihin ja kääntää kompastuskivet pois uuden olemisen tavan tieltä. Vahva suositus, jos haluat ottaa pykälän eteenpäin itsesi kanssa.”

Juha Laitinen
Staart Oy, toimitusjohtaja

”Voin lämpimästi suositella JP:tä valmentajaksesi olitpa sitten itse valmentaja tai jotakin ominaisuutta itsessäsi tai työssäsi kehittävä. Takaan, että olet positiivisella tavalla muuttunut päättäessänne yhteisen prosessinne ja huomaat oman kehitystyösi jatkuvan vielä pitkän aikaa eteenpäin.”

Mervi Lepistö
Care One Oy, toimitusjohtaja & enneagrammin asiantuntija

”Valmennukset ovat lisänneet oman itsen ymmärrystä, sitä, että miksi toimin näin ja mitä voin tehdä kehittyäkseni. Samalla se on avannut silmät ymmärtämään toisten erilaista tapaa toimia. Meillä on ollut myös hauskaa yhdessä. Kiitos! Olet humaani, empaattinen, tarkkanäköinen, asioiden ytimeen vievä valmentaja.”

Angelika Meusel
25-vuotiaan Rakastajat-teatterin johtaja, näyttelijä, yleisnero

Tästä lähtee!

100% tyytyväisyystakuu = nollariski sinulle, kaikki vastuu minulle!

KERTAMAKSU
497 Kertamaksu
Stressivapaa yrittäjä - 7 askelta ajankäytön ja stressin hallintaan
Full Details

SIJOITA HUOLETTA. 100% TYYTYVÄISYYSTAKUU.